A rămas paralizata și soțul ei a părăsit-o

Riona Kelly are 37 de ani și a trecut prin câteva experiențe cumplite.

Riona este mama a patru copii, locuiește în Halifax și spune că a fost părăsită de soțul cu care trăise timp de 14 ani

după ce a suferit un atac cerebral și era încă pe patul de spital, la 5 zile după ce a suferit atacul.

În urma acestei probleme medicale, Riona a paralizat de la brâu în jos și i s-a spus că nu va mai putea merge niciodată.

Dar femeia nu a confirmat diagnosticul tragic al medicilor, soțul ei ei insistă că i-a spus că dorește divorțul în

dimineața dinaintea atacului cerebral și că a vizitat-o în spital în timp ce avea și grijă de copii.

Riona a făcut primii ei pași la doar 8 săptămâni de la atacul cerebral și și-a găsit fericirea împreună cu Keith, antrenorul care a ajutat-o să se recupereze atât de repede!

Acum Riona poate merge fără ajutor prin casă, folosește cârje și are nevoie de cărucior doar dacă călătorește pe distanțe foarte mari.

Ea a mărturisit: ,,După ce că am suferit un atac cerebral și că am paralizat, am mai avut și de îndurat faptul că mi-am pierdut partenerul cu care trăiam de 14 ani.

După ce mi-a cerut divorțul, m-am simțit complet singură. După 5 zile în spital, mi-au spus că îmi poate lua și un an să mă recuperez, dar după 6 săptămâni mi-au zis că nu voi mai merge niciodată.

Simțeam tentația să renunț, dar a trebuit să fiu puternică pentru copiii mei, așa că atunci când am reușit să fac primii pași a fost uimitor.

Am postat pe Facebook spunând că vreu un antrenor personal și niște prieteni mi l-au recomandat pe Keith. După prima ședință, am păstrat legătura și relația noastră a înflorit de acolo.

Acum suntem împreună de 11 luni, copiii îl plac și în sfârșit simt că am viața pe care o merit. Privind înapoi îmi dau seama că aveam o căsnicie mizerabilă, iar soțul meu m-a abandonat când aveam cea mai mare nevoie de el.