A primit sute de like-uri, dar, când s-a uitat mai bine la poză, cineva a observat un detaliu

Valentina Pelinel este o mamă împlinită și fericită. Chiar dacă Cristi Borcea are probleme de sanatate, frumoasa blondină se bucură enorm că are lângă ea pe cei trei copii: pe băiețelul Milan și pe gemenele Indira Maria și Rania Maria.

”Copiii sunt cea mai mare binecuvântare din viața noastră ❤🙏😍🙏👩‍👧‍👧👨‍👩‍👧‍👧👭💏”, este mesajul care apare pe rețelele de socializare în dreptul fotografiei.

Admiratorii Valentinei Pelineli i-au transmis pe social media foarte multe mesaje la imaginea care întruchipează un tablou de familie armonios! Îmbrăcați în tonuri asemănătoare, Valentina zâmbește larg, ținându-și cei trei copii în brațe.

”Wow..ce tablou frumos…lipsește tati..🌹”, ”Dumnezeu să vă aibă în paza LUI, îngeri pe pământ….❤️❤️❤️”, ”Creștere ușoară!”, ”Cu ce comori minunate ți-a dîruit Dumnezeu !🙌🙌🙌❤️❤️❤️”, ”Ce frățior grijuliu💙💙! Sunteți de poveste! Multă fericire și iubire!💙”, sunt o parte din mesajele pe care le-a primit.

Evident și Cristina Șișcanu i-a transmis un mesaj pe rețelele de socializare, la fotografie: ”Doamneeee! Minunat!❤️❤️❤️”.