A murit unul dintre cei mai mari cântăreți ai lumii. A fost și va rămâne o legendă

Este o zi tristă în lumea muzicii.

S-a stins din viață încă un mare artist, o legendă care a lăsat în urma sa o carieră formidabilă.

Vestea trecerii sale în neființă i-a întristat pe toți cei care l-au cunoscut și i-au ascultat creațiile. Cauza morții sale nu a fost precizată.

A murit Meat Loaf – o legendă a muzicii
Cântărețul american al cărui album Bat Out of Hell rămâne unul dintre cele mai bine vândute 10 albume din toate timpurile s-a stins din viață la vârsta de 74 de ani. Meat Loaf a murit lângă soția sa care i-a fost alături până în ultimul moment.

Anunțul cu privire la trecerea artistului în neființă a fost făcut de către familia lui Meat Loaf prin intermediul unui comunicat de presă.

Inimile noastre sunt frânte. Vă anunțăm că incomparabilul Meat Loaf a murit în această seară, cu soția sa Deborah alături. Fiicele Pearl și Amanda și prietenii apropiați au fost alături de el în ultimele 24 de ore, a transmis familia artistului.

Meat Loaf a lăsat în urma sa o carieră uimitoare care a durat șase decenii. În tot acest timp, artistul a vândut peste 100 de milioane de albume în întreaga lume.

A murit unul dintre cei mai mari cântăreți ai lumii. A fost o legendă

El și-a lăsat amprenta și în lumea cinematografică. În acest sens a jucat în peste 65 de filme, inclusiv „Fight Club”, „Focus”, „Rocky Horror Picture Show” și „Wayne’s World”, dar și în seriale TV: ”Monk”, ”Glee”, ”South Park”, ”Dr. House” şi ”Tales from the Crypt”.

Albumul Bat Out of Hell – unul dintre cele mai bine vândute 10 albume din toate timpurile
Scris și produs de Jim Steinman, Bat Out of Hell de la Meat Loaf se numără printre cele mai bine vândute albume din istoria SUA, atingând 14 milioane de albume vândute, conform RIAA. Single-urile sale „Two of Three Ain’t Bad” și „Paradise by the Dashboard Light” au atins apogeul pe locul 11 ​​și, respectiv, pe locul 39 în Billboard Hot 100 și au primit discul de platină în 2018.