A murit Sebastian Oprescu. Avea doar 51 de ani

Tot mai multe persoane cunoscute au plecat din această lume în ultima vreme.

O nouă veste dureroasă lovește România. Președintele Sindicatului Național al Funcționarilor Publici (SNFP), Sebastian Oprescu, a încetat din viață miercuri. Bărbatul avea doar 51 de ani.

Sebastian Oprescu va fi înmormântat sâmbătă
Sebastian Oprescu, președintele Sindicatului Național al Funcționarilor Publici (SNFP), a murit. Nu se cunoaște cauza exactă a decesului, dar cert este că avea ceva probleme de sănătate. Bărbatul era internat de ceva timp la Spitalul Floreasca, acolo unde se afla și când a decedat.

Organismul lui nu a mai făcut față complicațiilor și a cedat. Familia nu a vorbit despre acest eveniment extrem de tragic și toți cei care l-au cunoscut sunt în mare șoc. Sebastian avea o vârstă deloc înaintată și nimeni nu se aștepta să sfârșească atât de repede.

Familia a transmis că „persoanele care doresc să-i aducă un omagiu o pot face la Biserica Sfânta Sofia din Calea Floreasca”, dar nu au făcut alte declarații, pentru că nu au puterea de a vorbi despre așa ceva.

Trupul neînsuflețit va fi depus astăzi la Capela Bisericii Sfânta Sofia și toți cei care doresc să-i aducă un ultim omagiu o pot face. Înmormântarea va avea loc sâmbătă, la Piatra Neamț. Anunțul a fost făcut de către colegii din Sindicatul Național al Funcționarilor Publici, pe site-ul instituției.

„Cu adâncă durere anunțăm dispariția prematură a domnului Sebastian Oprescu, președintele Sindicatului Național al FUncționarilor Publici. Va rămâne mereu în memoria tuturor celor care l-au cunoscut drept un om deosebit, cu suflet bun și generos!

Trupul neînsuflețit va fi depus la capela Bisericii Sf. Sofia de pe Calea Floreasca până vineri, 10.09.2021. Înmormântarea va avea loc sâmbătă, 11.09.2021 în municipiul Piatra Neamț.Dumnezeu să îl odihnească și să îl așeze la dreapta Sa. Sincere condoleanțe familiei îndurerate”, se arată pe pagina SNFP.

A fost un om iubit, despre care toată lumea avea o părere bună. Apropiații au doar cuvinte de laudă de zis la adresa lui.