A murit Lucian Chelu. Trubadurul din Parcul Libertății din Oradea suferea de o boală gravă

A murit Lucian Chelu. Interpretul, cunoscut orădenilor mai ales pentru recitalurile pe care le susţinea pe stradă, în special în Parcul Libertăţii din Oradea, a fost răpus de o boală incurabilă. Anunţul a fost făcut de nepoata acestuia, Alexandrina Chelu, pe Facebook.

A murit Lucian Chelu. „Încă nu cred că mă aflu în situaţia de a concepe un text… la trecut… despre unchiul meu, Lucian Chelu, frate geamăn al tatălui meu, Florian. Habar nu am cum să încep, îmi iertaţi stângăcia.

Anunţăm cu profundă tristeţe trecerea la cele veşnice a celui care a fost tată, frate, unchi, cumnat, muzician de elită şi un om extrem de rezistent şi capabil – LUCIAN CHELU, azi, 1 decembrie, cu doar câteva ore în urmă.

A murit Lucian Chelu
A avut parte de o cruntă boală pulmonară, de ani de zile, care l-a răpus în ultimele 3 luni ceva mai agresiv. Ajuns la spital, a preferat continuarea tratamentului acasă, unde am avut grijă să aibă tot ce

are nevoie un bolnav. În ultimele săptămâni mai mult la pat, simţeam că lucrurile nu merg foarte bine, a slăbit mult şi i-a cedat inima într-un final.Detalii despre înmormântarea acestuia vor fi anunţate ulterior