A murit jurnalistul Florin Condurățeanu

Jurnalistul Florin Condurățeanu a murit luni, în urma unui stop cardio-respirator.

UPDATE – Florin Condurățeanu ar fi decedat imediat după ce a terminat de filmat niște materiale. Surse medicale afirmă că imediat după filmări ar fi fost chemată ambulanța, iar decesul s-ar fi produs la scurt timp.

Jurnalistul Florin Condurățeanu a încetat din viață luni seara, în urma unui stop cardio-respirator. Condurățeanu avea 77 de ani.

Povestea sfâşietoare a lui FLORIN CONDURĂŢEANU! Părinţii săi AU MURIT în ACELAŞI SPITAL, la distanţă de 10 LUNI!”
Florin Condurăţeanu ascunde o adevărată dramă. El a vorbit despre dispariţia părinţilor săi, care au murit în acelaşi spital, la o distanţă de 10 luni.

Florin Condurăşeanu a fost invitat la emisiunea “Agentul VIP”, pe care Cristi Brancu o moderează la Antena Stars.

El are o poveste de viaţă sfăşietoare. Mama şi tatăl său au sfârşit în acelaşi spital, la o 10 luni distanţă.

“La Fundeni mi-au murit ambii părinţi, la distanţă de zece luni. S-au iubit foarte mult. Când ţi-au murit părinţii simţi că ai fost împuşcat în aripă. Tata era conferenţiarul lui Mina Minovici. A scăpat de pe front, fratele lui a stat mult timp prizonier în Siberia.

Tata s-a îmbolnăvit de inimă şi din insuficienţa cardiacă a făcut edem pulmonar. Îşi pierdea cunoştinţa. I-am ţinut limba să nu şi-o înghită. La spital l-au îngrijit teribil, dar a doua zi, când m-am dus să-l vizitez făcuse stop cardiac. Eram în primul an de facultate.

Mama mea, care avea o funcţie importantă pe linie economică la Fundeni, a făcut, de la tensiune, un atac cerebral stând de vorbă cu mine. Vorbeam cu ea şi vedeam cu îî împietreşte gura.

Am chemat salvarea şi m-am dus la spital. A stat şase zile în comă. Au murit amândoi acolo. Eu i-am luat de acolo”, a dezvăluit Florin Condurăţeanu.

“Mama l-a iubit enorm pe tata. Când s-a îmbolnăvit de inimă îi lega şi şireturile. Deodată s-a trezit fără el şi a murit la zece luni distanţă”, a adăugat Florin Condurăţeanu.

“De 15 ani nu i-am mai visat niciodată…”, a încheiat el. (D.A.)

Florin Condurăţeanu este un cunoscut telespectatorilor graţie numeroaselor sale apariţii pe micile ecrane.