A murit Adelina Popescu! Dumnezeu sa o odihneasca in pace

Tragedie in Romania! In urma cu doar cateva momente, s-a facut anuntul trecerii in nefiinta a Adelinei Popescu! Mesajul a fost facut public de Ion Cioroianu!

Adelina Popescu a fost director executiv al Asociatiei Fermierilor din Romania (AFP) si ministru adjunct al agriculturii. Anuntul mortii sale a fost facut de fermierul Ion Cioroianu.

“Asociatia Fermierilor din Romania anunta cu mare durere incetarea din viata a doamnei Adelina Popescu, acesta Maica Tereza a agriculturii romanesti. O femeie unica, suflet mare, caracter bun, mare ajutatoare de oameni. Intr-un cuvant “om mare, femeie minunata”.

A iubit ca nimeni altul agricultura, meseria si mai ales oamenii. Ne vei lipsi multi ani, de acum incolo, doamna Adelina. Te iubim si nu te vom uita. Dumnezeu sa-i ierte pacatele si s-o odihneasca in pace”, a scris Ion Cioroianu pe Facebook

Mai mult, un mesaj a aparut si pe pagina de Facebook a Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale: “O doamna a agriculturii romanesti s-a mutat in Ceruri. A incetat din viata fostul ministru adjunct al agriculturii, Adelina Popescu. Suntem alaturi de familia indurerata si transmitem sincere condoleante celor care au cunoscut-o! Dumnezeu sa o odihneasca in pace!”.