A fost părăsit de soţie după ce aceasta a aflat că mai are puţin de trăit. „Dimineaţa în care soţul meu a fost informat că..”

Poveste de viata halucinanta, care a uluit o multime de persoane.

A decis sa divorteze. Chiar daca era casatorita de multi ani cu sotul ei, impreuna cu care avea si un copil, in momentul in care a aflat ca acesta va muri a luat decizia de a divorta.
In timp ce unii oameni au criticat-o aspru pentru decizia luata, altii au felicitat-o, spunand ca a fost cea mai buna alegere pe care a putut-o lua.

Femeia din Australia a spus ca a avut o relatie deteriorata cu partenerul sau care nu a vrut sa renunte la fumat, chiar daca medicii i-au zis in repetate randuri ca sufera de o afectiune pulmonara cronica, fara a se gandi la copilul lor si la chinul la care va fi supus.

„Dimineaţa în care soţul meu a fost informat că va muri a fost şi dimineaţa când am ştiut că trebuie să-l părăsesc”, a spus femeia, potrivit Daily Mail.

Femeia a mai povestit ca sotul sau nu a tinut cont nici de sfatul medicilor, nici de copilul lor si a continuat sa fie adeptul viciilor care treptat i-au mancat viata.

„Aia e, dacă tot mor, măcar să fumez în continuare”, ar fi spus partenerul femeii. Nimeni nu a reusit sa-l convinga sa se opreasca.

„M-am uitat la soţul meu şi mi-am dat seama că nu ascultă nimic din ce i se spune”, a povestit femeia. Ca mamă, am ştiut imediat că trebuie să-mi salvez fiul. Nu voiam să crească privindu-mă cum îi îngrijesc tatăl. Nu voiam să experimenteze deteriorarea treptată a unui tată care nu a făcut nimic pentru a se ajut singur” a mai spus femeiea, potrivit b1.ro.