A comandat 3 mici cu cartofi prăjiți și o lingură de muștar. 

O vacanță pe litoralul românesc a ajuns să rivalizeze cu una petrecută într-o stațiune exotică, ba chiar în România trebuie să scoți bani mai multi pe cazare și mâncare, asta dacă vrei sa te simți bine și să ai parte de confort.

Dacă totuși ai ajuns în vacanță pe litoral şi îţi doreşti să te răsfeţi cu preparate culinare delicioase, trebuie să fii pregătiti să scoţi din buzunar destul de mulţi bani.

De exemplu, dacă îţi doreşti o porţie neaoşă de mici cu muştar şi cartofi prăjiţi, trebuie să pregăteşti sume destul de mari.

Micii au ajuns să coste la bucată aproape cât o caserolă întreagă, pe litoral, în Mamaia.

De exemplu, un mic costă 8 lei, adică 32 de lei o porție de patru bucăți. Dacă mai adaugi şi o porţie de cartofi, între 10 şi 15 lei, plus muştarul aferent (2 lei) și o bere, ajungi lejer la 50 de lei porția de mici cu bere.

Iar dacă mai adăugăm și bacșișul de 10%, la o nota de 55 de lei, mică plăcere estivală costă cel puţin 60 de lei. Nu mai calculăm şi faptul că ai ieşit la masă cu iubita, soţia, copii sau soacra.

Cât costă trei mese pe zi în Mamaia


Un sejur în Mamaia, stațiunea cea mai căutaă de pe litoralul românesc, îți poate scoate din buzunar o sumă deloc de neglijat. Pe lângă cazarea deloc ieftină, trei mese pe zi își pot afecta serios bugetul.