A avut 200 de kilograme şi a slăbit spectaculos

Aurica, o femeie obişnuită, a avut 200 de kilograme acumulate din cauza unei depresii, iar în urma unei lupte grele ea a slăbit spectaculos, ajungând la o greutate de 98 de kilograme.

Iată cum arată acum Aurica, femeia care a învins kilogramele în plus.

Potrivit statisticilor, unul din zece romani este afectat din cauza depresiei

Povestea Auricăi, femeia care a slăbit spectaculos
Din cauza unei depresii, Aurica Giuroschin a ajuns să cântărească aproape 200 de kilograme. A dus, însă, o luptă grea şi a reuşit să aibă o greutate normală.

Foarte multe cazuri de obezitate au ca motiv principal o depresie mai veche, netratată la timp. Multe persoane îşi regăsesc refugiul în ceea ce numesc specialiştii ”mâncatul pe fond emoţional”. Potrivit statisticilor, unul din zece romani este afectat din cauza depresiei.

Persoanele care şi-au făcut un obicei din a deschide frigiderul ori de câte ori se simt deprimate, stresate, extenuate, se supraalimentează din dorinţa de a-şi satisface anumite nevoi emoţionale. Este şi cazul Auricai, care a ajuns la 198 de kilograme. Atunci când şi-a dat seama de gravitatea situaţiei, a apelat la ajutorul specialiştilor. Însă, şedinţele de terapie psihologică şi tratamentul primit de la psihiatri nu au avut rezultatele scontate.

Aşa că, în urmă cu doi ani, femeia a decis să facă o intervenţie de micşorare a stomacului. Viaţa i s-a schimbat la 180 de grade, iar acum… Aurica cântăreşte 98 de kilograme şi se simte extrem de bine în pielea ei.

Cât a slăbit Oana Roman până acum
Oana Roman şi-a pus în gând să slăbească în urmă cu un an şi a decis să adopte un altfel de stil de viaţă. Aceasta mănâncă mai sănătos, mai puţin şi apelează chiar şi la tratamente de modelare corporală. Fiica fostului premieri a dezvăluit că totul a pornit de la un pariu făcut cu bună o prietenă.