Ce au gasit colegii de celula sub perna lui Cristian Cioaca! Rasturnare de situatie in cazul Elodia

Cristian Cioaca a fost trimis in judecata in anul 2013 de catre procurorii Parchetului Instantei Supreme, sub acuzatia de

omor calificat si profanare de morminte, dupa mai bine de cinci ani de la disparitie Elodiei Ghinescu!

In anul 2014, fostul politist a fost condamnat la 15 ani de inchisoare pentru lovituri cauzatoare de moarte, iar acum isi ispaseste pedeapsa!

Potrivit sursei citata, Cristian Cioaca are in celula o poza cu Elodia Ghinescu si doarme cu fotografia sub perna. Acesta ofeteaza cand se uita la poza mamei copilului sau, dar i se umezesc ochii. Fostul politist nu ar fi foarte vorbaret cand vine vorba de Elodia si a spus atunci ca nu a omorat-o si ca adevarul va iesi in cele din urma la iveala. Mai mult, Cioaca spune ca a iubit-o si nu i-ar fi putut face rau.

Procurorii arată în rechizitoriu că în noaptea de 29 spre 30 august 2007, „pe fondul unor relații conflictuale preexistente legate de un iminent divorț generat de presupusele relații extraconjugale ale soților, în timp ce se aflau în dormitorul matrimonial, discuțiile au degenerat, context în care Cristian Cioacă i-a aplicat soției sale, Elodia Ghinescu, multiple lovituri, soldate cu decesul acesteia”.

Ulterior, Cioacă a dus trupul soției sale în cada băii principale, unde l-a depesat pentru a-l putea ascunde mai ușor. „Folosind o geantă de voiaj de dimensiuni mari, pe care victima o cumpărase în timpul vacanței în Dubai, precum și perdeaua de duș din baia aferentă dormitorului (aceasta din urmă fiind menită a împiedica eventualele scurgeri de sânge), inculpatul Cioacă Constantin Cristian a transportat fragmentele de cadavru în portbagajul autoturismului și le-a ascuns într-un loc necunoscut. S-a constat și lipsa unor obiecte, precum: un cuțit cu lungimea de 25-30 cm, două prosoape, geanta de voiaj și perdeaua de duș”, notează procurorii în rechizitoriu.