Biletul de adio lasat de Madalina Manole i-a facut pe multi sa planga.

Asupra familiei Madalinei Manole s-a abatut un adevarat blestem. Tatal regretatei cantarete a pierdut lupta cu viata, fara sa afle vreodata adevarul despre moartea ei.

In urma cu 10 ani, o veste trista a zguduit Romania: Madalina Manole a murit. In urma ei, indragita cantareata a lasat un bilet de adio. In randurile scrise in el, „fata cu parul de foc” isi explica gestul si multumeste familiei.

Despre parintii ei, „fata cu parul de foc” spunea ca sunt cei mai buni oameni din lume si ca au facut extrem de multe sacrificii in viata pentru ea.

Mai mult decat atat, Madalina Manole le cere parintilor sa nu o judece si sa-si continue viata de dragul nepotelului lor.

Biletul de adio lasat de Madalina Manole. Cutremurator ce a cerut pentru copilul ei
“Mi-a daruit Dumnezeu – cel mai frumos si curat suflet din lume, Puiu al meu, – cel mai mare si minunat dar, copilasul nostru, – cei mai buni si sacrificati parinti din lume, – frate drag, nepoti dragi, rude, prieteni, atata lume cu suflet curat in jurul meu! Nu le merit, nu stiu ce sa fac cu ele, cum sa am grija de ele, cum sa le fiu de folos! Sunt o neputincioasa, o nevrednica, o complexata, am un milion de defecte si astea ma fac sa gandesc ca trebuie sa ma opresc aici cu viata mea!

Nimeni altcineva nu e vinovat de starea mea, doar eu, voi toti ma iubiti si mi-ati aratat lucrul acesta mereu, tot timpul! Si totusi eu gandesc ca trebuie sa ma opresc aici cu viata! Asa gandesc eu, asa trebuie! Cum sa inchei randurile astea? Cum? Sunt de neiertat, ma gandesc la voi toti, dar si la ce sa fac sa nu mai fiu!

Pui mic sa ramana o perioada la Botosani, cu mama si tata! Poate ma va ierta, mai tarziu! Cand va fi mare. Puicu meu – ai grija de tot, atat cat poti si ai mei scumpi sa ma ierte, atat pot sa gandesc, am ajuns aici numai din vina mea! si sa-l iubească mult pe Puiu, ramane sufletul meu pentru tot ce a facut pentru mine, pentru sufletul lui!