Alexandru, fiul Corneliei Catanga, își strigă durerea la mormântul mamei lui! Mesajul dureros pe care i l-a transmis, la

aproape un an de la moartea acesteia!

Se împlinește aproape un an de la moartea Corneliei Catanga, iar durerea din sufletele celor dragi este de departe de a se termina.

Soțul regretatei artiste și fiul acestora, Alexandru Pădureanu, au parte în continuare de momente foarte grele după ce au pierdut-o pe Cornelia Catanga. Cei doi suferă enorm și pare că nu și-au găsit încă liniștea, fără cea care a fost mamă și soție.

Fiul cântăreței merge des la mormântul acesteia, acolo unde vorbește cu mama lui, i se destăinuie și îi spune ce are pe suflet. Alexandru Pădureanu a transmis un mesaj foarte dureros, pe pagina lui de Facebook, în amintirea mamei lui. Alături, acesta a adăugat și o fotografie de la locul de veci al regretatei artiste, acolo unde a fost făcut un adevărat altar cu flori.

„ La mami meu!!!! zbier de tine!!! M-ai lăsat pe pământul asta, printre pungașii ăștia nenorociți!!!! Mama!!! Lumea zice c-as mai bine și plânge inima în mine!!!!! Nu mai am nici lacrimi… și dacă rabufnesc, rabufnesc în plâns până mi se face rau! Și de tata

nu mai zic…. ne mângâi sufletele sa ne ridicam de la pamant, ca ne dai semne! Nu mai putem de tine! Nu mai pot, nu mai pot, nu mai pot, nu mai pot! Lacrimile nu le mai pot opri!”, este mesajul transmis de Alexandru Pădureanu.