Anamaria Prodan a fost vizitată de Ciprian Marica în Dubai. Cei doi stau departe de scandalurile din țară.

Fiica Ionelei Prodan a avut parte de o surpriză plăcută în Dubai.

Deși se află în plin scandal de divorț cu Laurențiu Reghecampf, agentul de jucători a primit vizita unui fost internațional român.

Ciprian Marica i-a călcat pragul casei Aneimariei Prodan. Bărbatul trece și ele prin momente grele după ce Ilie Năstase i-a făcut plângere penală.

Fostul atacant a ajuns în Emirate și s-a întâlnit cu soția lui Reghecampf. Cei doi au făcut și o imagine într-un decor spectaculoas, făcută publică de Anamaria. Amândoi au zâmbit și au părut a fi extrem de fericiți.

Ciprian Marica și Anamaria Prodan- în Dubai
După ce s-a pozat cu Ciprian, sexy-impresara a atașat și o descriere pozei: „Îl iubesc„, „fratele meu„, „prieteni pentru totdeauna„, „numărul unu„.

Blondina i-a luat mereu apărarea lui Marica. Ea l-a apărat și atunci când au apărut imagini compromițătoare cu fostul atacant alături de Ana Muntean.

Clipul ar fi fost filmat chiar de soțul femeii.

„Eu cred că în viața privată a cuiva nimeni nu are dreptul să se bage. Nimeni nu știe ce relația are această doamnă cu soțul sau dacă mai sunt împreună. În viața asta, nu pot să fiu de acord cu cei ce filmează în privat și dau pe post sau la ziare. Eu am trăit o astfel de experiență, care mi-a făcut, să spunem, între ghilimele, rău. Eu și prietenul meu am știu s-o gestionăm. La fel și familiile noastre.

Știți foarte bine că în România, dar și în lume, femeia este blamată. Ciprian trebuie să rămână un idol al femeilor. Nimeni nu are voie să arunce cu piatra. Marica e un idol și un fotbalist care a făcut istorie. Viața lui privată e a lui și a familiei”, a reacționat atunci Anamaria Prodan.

anamaria prodan și ciprian marica în dubai
Impresarul a lăsat de înțeles că și a vorbit atunci cu Marica. „L-am sfătuit să iasă și să spună «Care e treaba voastră? V-ați plictisit în carantină? Nu aveți subiecte? Eu sunt Marica și sunt numărul 1. Nu mă interesează ce crede lumea despre mine. Este doar problema mea și a familiei mele»”, a răbufnit Anamaria.