3 Lucruri Pe Care Trebuie Sa Le Ai Langa Tine Atunci Cand Mergi La Culcare! Este Foarte Important

De cele mai multe ori, oamenii uita ca sanatatea este cea mai mare comoara.
Din pacate, tot mai multe persoane, si nu doar cei trcuti de varsta a doua, pot suferi un atac de cord in orice moment, cu precadere noaptea! Probabi ca acest articol v-ar putea fi de ajutor.
Iata 3 lucruri pe care sa le aveti mereu, noaptea, la indemana.
Un pahar cu apa
In cazul in care ritmul cardiac este crescut, apa te poate salva! Lichidul ajunge in sistemul digestiv, apasa pe inima si ii normalizeaza activitatea. Inainte de a bea apa, trage aer in piept si respira de cateva ori.
In timpul somnului pot aparea des crize de tahicardie, acestea datorandu-se stresului, programului de somn inadecvat sau consumului excesiv de cafea ori tutun.
Un ac de cusut
In cazul in care apare un atac cerebral, capilarele din zona creierului se sparg, iar sangele va invada cele mai importante centre ale organismului.
Pentru a scapa cu viata, este foarte important sa reduceti tensiunea sangelui, prin impungerea cu varful acului tuturor varfurilor degetelor.
Doua pastile de aspirina
Atacurile de cord usoare ne pun cel mai des viata in pericol.
Este posibil ca acestea sa nu prezinte toate simptomele specifice, dar greturile, transpiratia excesiva sau ameteala nu vor lipsi, garantat.
Daca te vei confrunta cu un atac de cord, trebuie sa ai mereu la indemana doua pastile de aspirina, acestea iti vor salva viata. Cere apoi ajutor de specialitate!