Cât de frumoasă este fiica cea mică a lui Mihai Petre. Ariana e superbă!

Mihai Petre, în vârstă de 42 de ani și Elwira Petre, în vârstă de 39 de ani s-au căsătorit în anul 2008 și au adus pe lume două fetițe superbe.

Mihai Petre( 42 de ani) este un om împlinit. Nu doar că este foarte talentat și are o carieră de succes, dar are și o familie superbă alături de Elwira Petre (39 de ani).

Cei doi au două fetițe superbe, iar recent Elwira Petre a postat pe contul său de Instagram niște fotografii adorabile cu fetițele ei. Însă de departe, micuța Ariana, mezina familiei, care are 3 ani, a atras atenția tuturor, fiind o păpușică vie. Elwira și Mihai sunt foarte generoși cu fanii cu imagini cu fetițele lor de care sunt foarte mândri și nu există nicio îndoială că formează o familie superbă.

Ariana a moștenit foarte bine trăsăturile mamei ei și este adorabilă. Blonduță, cu ochii albaștri și grăsunică, micuța topește inima oricui. Nici sora ei nu e mai prejos și la doar 9 ani este superbă. Fanii au reacționat imediat la imaginea cu micuța Ariana, fiind și ei uimiți de asemănarea acesteia cu mama ei

„Doamne,cât de mult semanati una cu cealaltă…”, „O familie frumoasă”, „Ce frumoase sunteți !”, au fost câteva dintre mesajele fanilor.

Mihai Petre și Elwira s-au căsătorit în 2008 și sunt părinții a doua fete. Catinca a venit pe lume pe 12.12. 2012, iar în august 2018 a venit pe lume și surioara ei, Ariana, iar cele două sunt adorabile. De atunci familia lor este completă și ei sunt mai fericiți ca oricând.

 

Sursa