Este doliu în lumea muzicii românești. A murit cântărețul Alexandru Rusu. Interpretul de muzică populară s-a stins din viață în brațele soției și a celor două fiice.

A murit cântărețul Alexandru Rusu

Lumea muzicii românești a mai pierdut o voce. A murit cântărețul Alexandru Rusu, fondatorul Asociației Culturale „Casa Rusu Câmpia Transilvaniei”. Vestea tulburătoare a fost anunțată chiar pe pagina de Facebook a asociației.

Interpretul de muzică populară s-a stins din viață în brațele soției și a celor două fiice, care îi vor duce mai departe dragostea și pasiunea pentru folclor.

„Dragii noștri,

Așa îi plăcea lui Alex să vă spună și aceasta din sufletul unui om extraordinar de bun (chiar dacă unii au înțeles greșit exigențele lui), pentru că iubea oamenii, iubea lumea pe care dorea să o vadă mai bună .

S-a stins în brațele soției și a celor două fiice cu multe mesaje lăsate, iar pentru voi cei care l-ați iubit vă spune să nu fiți triști, a plecat să slujească acolo unde Bunul Dumnezeu i-a rânduit și de unde se va ruga mult pentru noi.

A lăsat în urmă multă zestre tradițională și spirituală de care este convins că se va avea grijă”, a fost mesajul postat pe pagina de Facebook Casa Rusu Câmpia Transilvaniei.