Fostul politician Elena Udrea și Adrian Alexandrov formează un cuplu de ani buni, iar cei doi au împreună o fetiță.

Chiar dacă fostul ministru al Turismului a fost o prezență mediatizată în presa românească, nu același lucru se poate spune și despre soțul acesteia, care până să formeze un cuplu cu ea era un necunoscut.

Potrivit wowbiz.ro, mama lui Adrian Alexandrov, Anișoara, nu locuiește în țară, ci este stabilită în Italia de câțiva ani buni. Din acest motiv, soacra Elenei Udrea nu a putut să fie aproape de nepoțica sa și să o vadă crescând.

Recent, Adrian Alexandrov a dezvăluit că în perioada imediat următoare mama lui va veni în țară, în vacanță. Bunica abia așteaptă să-și strângă în brațe nepoțica, pe Eva Maria.

Cu ce se ocupă soacra Elenei Udrea?
Mama lui Adrian vizitează rar țara natală, iar atunci când o face, vine pentru vacanțe. Se pare că unul din locurile preferate de aceasta este Sulina. Potrivit Capital, în Italia, femeia a început o nouă viață și este îngrijitoare. Pe lângă meseria actuală, mama lui Alexandrov este pasionată de croșetat. Un alt amănunt neștiut despre familia lui Alexandrov este că, soacra Elenei Udrea mai are încă un băiat și o fată, despre care nu se cunosc prea multe informații.

Însă, cu toate că se află la mii de kilometri distanță de familia sa, Anișoara reușește să păstreze legătura cu aceștia prin intermediul rețelelor de socializare.

Elena Udrea arată senzațional la aproape 50 de ani
Elena Udrea, fostul ministru al Turismului, continuă să arate senzațional, în ciuda faptului că se apropie de 50 de ani. Chiar dacă în 2018 fostul politician a devenit pentru prima dată mamă, și-a revenit extrem de repede după sarcină.

Chiar dacă diferența dintre cei doi este de 10 ani, Adrian Alexandrov se mândrește cu mama fetiței sale și nu consideră că diferența de ani este un impediment.

„Vârsta este un impediment pentru cei care aleg să-şi trăiască viaţa după ce spun alţii. Nu e o diferenţă de vârstă atât de mare, doar 10-11 ani diferenţă între noi, eu mă consider un om matur care are ce învăţa de la o femeie ca Elena, pentru că are experienţă de viaţă destul de mare. Ne sprijinim unul pe celălalt”, declara, cu ceva timp în urmă, Adrian Alexandrov.