Oana Roman a însoțit-o pe mama sa, Mioara Roman, la medic pentru a se asigura că primește tratamentul potrivit.

Oana Roman a însoțit-o pe mama sa, Mioara Roman, la doctor pentru a se asigura că primește tratamentul corespunzător. Vedeta și-a exprimat îngrijorarea cu privire la starea de sănătate a mamei sale, însă a împărtășit fanilor că are credință că situația se va îmbunătăți.

De asemenea, Oana Roman a mai precizat că rezultatele ultimului RMN făcut de mama sa sunt încurajatoare.

„Astăzi am venit s-o iau pe mama, pentru că mai are o serie de investigații de făcut. I-am făcut foarte multe până acum. Astăzi mai mergem la încă doi doctori s-o vadă, pentru încă un consult neurologic. Are un nou tratament, un nou diagnostic. Am credința că de acum lucrurile vor fi mult mai bune. Că acest tratament o va ajuta, că trebuia să facă aceste investigații.

În urma ultimul RMN pe care l-a făcut doctorii au putut vedea mult mai bine și i-au prescris un nou tratament.”, a transmis Oana Roman pe Instagram.

Oana a postat o imagine în timp ce își tine mama de mâna, la întoarcerea de la spital. În fotografia respectivă se observă faptul că fosta soție a lui Petre Roman a slăbit considerabil, relatează CanCan.

Oana Roman nuntă mare cu Marius Elisei, de ziua lui: „Va fi o nuntă burghezo-câmpenească”
Oana Roman a anunțat că se mărită din nou cu Marius Elisei, după ce doar cu câteva luni în umă divorțau. Deși, inițial fiica lui Petre Roman a spus că nu vrea nuntă ci că va face doar o

reînnoire a jurămintelor la biserică, cei doi au decis până la urmă să facă pasul cel mare pentru a doua oară. oana Roman și Marius Elisei se pregătesc momentan pentru cununia civilă.

Îndrăgostiții au stabilit data nunți pe 24 septembrie, care este chiar ziua de naștere a lui Marisu Elisei.

„Cumva suntem căsătoriți, în fața lui Dumnezeu noi nu am făcut slujbă de dezlegare, încă purtăm verigheta. Nu mai suntem căsătoriți în acte. O petrecere vreau să fac, pe 24 septembrie, de ziua lui Marius.

Am mai făcut o așa petrecere acum 5 ani când ne-am reînnoit jurămintele. Între timp vreau să îmi dați idei de locații. Vreau să fac o chestie

în aer liber, unde să pun niște baloane, decorațiuni. Vreau ca toată lumea să fie îmbrăcată lejer. Nu vreau mulăciuni, suntem pe

câmpenesco-burghez. Până atunci sper să mă pot mobiliza să organizez o petrecere frumoasă”, a mărturisit vedeta, la Antena Stars, conform click.ro. scrie romaniatv