Adela Popescu a vorbit pe social media despre rolul de mamă și despre dificultățile pe care le întâmpină. Vedeta esta mamă a trei copii.

Recent, aceasta a adus pe lume un băiețel, iar saricinile pe care trebuie să le ducă la bun sfârșit sunt din ce în ce mai grele.

Să ai grija de trei copii nu este un lucru ușor, ba este chiar foarte solicitant și stresant.

Adela Popescu, despre rolul de mamă
Adela obișnuiește să posteze zilnic pe rețelele de socializare și îi ține tot timpul informați pe urmăritorii ei. Aceasta îi tine pe prietenii săi virtuali la curent cu toate noutățile din viață sa, atât pe plan profesional cât și personal.

Adela Popescu spune că a realizat recent că băieții ei sunt foarte atașați și că au nevoie de timp petrecut individual cu părinții, dar acest lucru este destul de greu de realizat căci trebuie să fie cu ochii pe toți.

„Pentru că Alexandru ne-a rugat cu lacrimi amare să îl mai lăsăm la Susani, iar noi, strânși cu ușa de această situație delicată, am fost nevoiți să îl lăsăm. Asta mic ne-a cam încurcat socotelile că l-a lovit dorul de mamă și bebe și a trebuit să îl luam acasă.

Deși pentru că petrec foarte mult timp împreună băieții sunt foarte legați, îmi dau seama cât este de important ca fiecare copil să aibă timpul lui și doar al lui cu părinții.

Oricât ne-am strădui să ne împărțim atenția în mod egal când sunt împreună, lucrul asta este practic imposibil de realizat. Când ai mai mulți copii dragostea nu se împarte, însă timpul și atenția, da…”, a povestit Adela Popescu pe rețelele de socializare.

Adela Popescu și Radu Vâlcan au plătit o avere pe o canapea
Adela Popescu și soțul ei, care avea mari emoții înainte de naștere, nu se mai uită la bani când vine vorba de confortul casei lor. Cum familia acestora s-a mărit de curând, a fost prilej de casă nouă, iar cele două vedete s-au mutat într-o vilă superbă. Însă cei doi au uimit cu prețul plătit pentru o canapea, la o așa piesă de mobilier mulți nici măcar nu ar putea să viseze.

Adela și Radu Vâlcan s-au mutat la casă nouă deoarece odată cu al treilea copil au avut nevoie de mai mult spațiu de desfășurare. Cele două vedete TV trăiesc acum într-o vilă de lux dotată cu un mobilier extrem de prețios. Cel puțin asta putem spune despre canapeaua din sufragerie, pe care cei doi au cheltuit o avere.