Puțini știu care este secretul căsniciei Loredanei Groza. Intrebată constant pe rețelele de socializare despre secretul mariajului său, Loredana le-a mărturisit fanilor că secretul este să nu fii gelos, să ai încredere, să îi lași spațiu mereu celui de lângă tine.

Loredana Groza are o căsnicie de invidiat, iar doamnele și domnișoarele o întreabă constant pe rețelele de socializare care este secretul.

Cum reușește să-l facă pe tatăl copilului ei să o iubească de 22 de ani încoace? Recent, artista le-a dezvaluit fanilor sai secretul mariajului.

Secretul căsniciei Loredanei Groza
Deși este o fire extrem de trasparentă, exuberantă și nebunatică atât în cadrul concertelor, cât și în emisiunile unde este prezentă, lucrurile stau altfel când vine vorba de viața personală. Loredana Groza este în vizorul publicului de zeci de ani și continuă să fie una dintre cele mai mari artiste de la noi. A reușit ca de-a lungul timpului să se reinventeze, să atragă priviri și să le pună semne de întrebare celor care o privesc. Cu toate astea, a reușit să separe bine viața profesională de cea personală, așa că fiica și soțul ei au rămas în urmă, așa cum și-au dorit. Mulți o compară cu Madonna, dar viața amoroasă a româncei noastre n-a fost și nici nu va fi la fel de stufoasă și intrigantă precum cea a vedetei internaționale. În cadrul unui interviu pentru viva.ro, juratul de la X Factor a mărturisit că încearcă să fie o mamă bună și să devină mama de care copilul ei are nevoie. Atunci când este acasă, vedeta încearcă să lase totul deoparte și să se dedice exclusiv familiei sale – gătește, face curat, dar nu se numește o gospodină ideală. Cunoscuta cântăreață a mai adăugat că soțul ei nu a fost niciodată gelos și că tocmai acest detaliu a contat chiar din momentul în care s-a decis că-i va fi partener.

„Secretul e să nu fii gelos, să ai încredere, să îi lași spațiu mereu celui de lângă tine, să nu îl sufoci, să nu îl controlezi, și atunci când există acea încredere și acea relaxare, degajare, cred că relația nu e atât de solicitantă. Suntem în showbiz amândoi, și atunci înțelegem problemele și putem să ne susținem reciproc”

Lore este căsătorită cu Andrei Boncea, cel cu care are un singur copil. Bărbatul nu este activ în viața mondenă, însă nu este departe de domeniul artistic, fiind producător de film. Acesta are în palmares producții celebre precum: Supraviețuitorul, Fire and Ice: Cronica Dragonilor și Garcea și oltenii. De asemenea, soțul Loredanei a produs filme românești de succes ca: Furia sau California Dreaming, cât și seriale TV pentru Pro TV și Acasă TV.