Anul acesta se împlinesc 43 de ani de la lansarea serialului, astfel că multă lume se întreabă cum arată acum Pamela și Bobby din Dallas. Cei doi erau cele mai îndrăgite personaje din telenovela care se centra pe viața familiei Ewing.

Însă anii au trecut iar timpul și-a lăsat amprenta pe protagoniștii serialului, mulți dintre actori părăsind chiar scena vieții.

Dallas este un serial TV american care a fost transmis în premieră între anii 1978–1991. Acțiunea se desfășura în oraşul texan Dallas, punând accent pe viaţa cotidiană a familiei Ewing. Chiar de la apariție dar și în prezent, filmul este considerat una dintre cele mai de succes „telenovele” americane. Serialul a avut 357 de episoade, fiind urmat de trei filme, iar muzica din genericul filmului, compusă de Jerrold Immel, a devenit celebră.

În ciuda cenzurii producţiilor occidentale în Europa comunistă, serialul a fost difuzat în România deoarece dictatorul Nicolae Ceauşescu voia să arate poporului său relele capitalismului. Efectul a fost invers, serialul contribuind la conştientizarea în rândul românilor a faptului că nivelul lor de trai este mult inferior celui din Occident.

Bobby și Pamela, cele mai îndrăgite personaje
Victoria Principal şi Patrick Duffy au rămas în memoria publicului graţie rolurilor de personaje pozitive pe care le-au avut în serialul Dallas. Victoria Principal (71 de ani) a jucat rolul soţiei lui Bobby Ewing din 1978 până în 1987. Povestea lor de dragoste a ajuns la inimile tuturor, mai ales că era atât de asemănătoare cu cea dintre Romeo şi Julieta. Pamela Ewing a devenit rapid favorita fanilor şi a fost chiar nominalizata la un Glob de Aur pentru interpretarea ei. După zece sezoane extrem de reuşite, a părăsit serialul pentru alte proiecte.

Actriţa a fondat propria firmă de producţie, Victoria Pricipal Productions, care a devenit un jucător cheie pe piaţa de filme realizate pentru TV. După o căsnicie scurtă cu Christopher Skinner, pe care l-a cunoscut pe platourile de la serialul Dallas, Victoria a trăit o frumoasă poveste de dragoste cu Andy Gibb. Ea avea 31, el doar 23, dar anii nu au stat în calea iubirii lor. Toată lumea îi vedea că şi căsătoriţi, dar artistul avea o problemă, drogurile. Sătulă de promisiuni, Victoria a renunţat la relaţie.

Victoria a trecut la un al episod al vieţii ei şi s-a căsătorit cu chirurgul plastician Harry Glassman. Povestea lor a ajuns însă la final în decembrie 2006, după 21 de ani.