Cunoscuta actriță Natașa Raab, din ”Inimă de țigan”, telenovelă difuzată în reluare de PRO 2, și care e nelipsită din reclamele pentru o firmă de lactate, unde o

interpretează pe amuzanta ”Coana Chiva”, crede că e urmărită de un greu blestem.

La nici doi ani de la decesul soțului, medicul Vlad Guţul, răstimp în care artistei i s-a declanșat o gravă boală autoimună, Natașa este din nou în doliu: ”A murit frățiorul meu, era bolnav de cancer. Trăiesc un coșmar de doi ani, nu știu ce păcate plătesc în viața aceasta, că numai bine am făcut”, ne-a spus Natașa, cu tristețe, în exclusivitate pentru impact.ro.

Natașa e iar în doliu, la doi ani de la decesul soțului:”Pe 20 decembrie 2020 a murit și fratele meu, avea doar 54 de ani. Avea cancer la pancreas”
Natașa Raab a fost una dintre cele mai frumoase fotomodele din anii comunismului, dar și o actriță cu un CV impresionant, bifând zeci de roluri în piese de teatru și în cinematografie. Viața personală i-a fost însă presărată cu o serie de necazuri. Iar ultimii doi ani au fost un coșmar pentru Natașa:

”Mi-a murit soțul, acum doi ani, a avut cancer la vezică, s-a stins foarte repede. M-a lăsat singură, este foarte grea viața fără el, sunt foarte tristă. De la tristețe și șocul pierderii omului drag mi s-a declașat o boală autoimună, din cauza căreia vorbesc cu mare greutate”, ne-a spus artista.