La aproape un an de când Anca Țurcașiu a anunțat că a divorțat de bărbatul care i-a fost alături timp de 22 de ani,medicul Cristian

Georgescu, artista revine în lumina reflectoarelor și face un anunțat neașteptat.

După mai bine de 20 ani, Anca Țurcașiu și-a uimit fanii cu un nou videoclip. Artista a lansat o nouă melodie, intitulată „Vreau sa dau reset”, în care își strigă povestea, despre cum s-a reinventat la vârsta de 50 de ani și și-a luat viața de la capăt.

„E primul videoclip după 20 de ani. M- am axat foarte mult pe teatru în ultimii ani și mi -era dor de muzica. Am lansat o nouă melodie ca să spun o povestea. Povestea mea. Da, vreau să dau reset. Vreau să schimb totul. Indiferent ce ți se întâmplă în viață trebuie să mergi mai departe ”, a spus Anca la Neatza cu Răzvan și Dani.

Noua ei melodie, un mesaj pentru fostul soț
Artista a recunoscut că a început procesul de vindecare prin a se iubi mai mult, dar a mărturisit că este pregătită să iubească din nou. În ciuda faptului că a suferit cumplit după divorț, ea mai vrea să dea o șansă iubirii. „Trăiesc pentru iubire”, a spus Anca.

Prin noua melodie „Vreau să dau reset” , Anca Țurcașiu îi transmite soțului ei un mesaj, în care îi spune că a trecut peste durerea despărțirii și că, în sfârșit, e pregătită să lase totul în trecut și să-și vadă de viața ei. Mai mult, ea a ținut să precizeze că a pierdut-o definitiv.

„Ștіі, ѕе zісе сă nіmіс nu е întâmрlătоr. Șі са іntоtdеаunа lа fіnаl, avеm о lесtіе dе іnvаtаt. Аlеg ѕа rаmаn сu се-а fоѕt frumоѕ іntrе nоі, mеrg mаі dераrtе fаrа ѕа mаі рrіvеѕс іnароі. Ѕрunе-mі оrісе vrеі, pot ѕ-о іаu іаr dе lа-nсерut. Роаtе-і un сlіѕеu, nu mаі dоаrе tоt се-а durut, a trесut. Сu ѕuflеtul rесе ѕі mut, șі un ultіm ѕаrut, m-аі ріеrdut”, spune Anca în noul ei cântec.