Actorul Mihai Mitoșeru este urmărit de necazuri, în ultima vreme.

După durerosul divorț de Noemi, iată că prezentatorul Kanal D trece prin mari emoții și cu iubita lui mamă, Camelia Mitoșeru, pe care medicii au diagnosticat-o cu tumoră la cap.

Mihai Mitoșeru are mari emoții pentru mama lui, operată la cap. Fosta actriță e speriată: ”Mă simt rău!”
Contactată de reporterii impact.ro, Camelia Mitoșeru, actrița care pe 3 februarie a trecut printr-o operație delicată, ne-a făcut mărturisiri, în exclusivitate:

”Mă simt rău. Am apucat să dorm puțin aseară. Am reușit să trec peste! Mulțumesc tuturor pentru ajutor și gândurile bune”.

Mihai Mitoșeru s-a mutat alături de mama lui, pentru a-i fi alături în această grea încercare, și speră ca starea acesteia de sănătate să se îmbunătățească, cât mai curând. Camelia Mitoșeru a reușit să-și țină ascunse problemele de sănătate, fiind mai tot timpul aranjată și veselă, la emisiunile tv, unde comenta subiectele fierbinți din lumea mondenă.

De ce și-a ascuns Camelia Mitoșeru problemele de sănătate
La începutul lunii februarie, Mihai Mitoșeru și-a șocat fanii, după ce a postat pe contul său de Facebook un mesaj în care menționa că mama lui are nevoie de donatori de sânge, pentru a putea face operația la cap: